Det er lønnsomt å ansette den riktige kandidaten.

Kompetanse og erfaring er svært viktig for hvor godt noen gjør jobben sin. Men det samme gjelder motivasjon, samarbeidsevne og evne til nytenkning. Vi hjelper deg å velge kandidaten som vil og kan.

Du får god dokumentasjon, behovsanalyse og kravspesifikasjon som vi tar med oss i søknadsbehandling og intervjuer. Med oss får du også oppfølging hele veien til innhenting av referanser og avtaleinngåelse. Vi er spesialister på å rekruttere til stillinger innen områdene, regnskap, lønn HR og IT. Fra fageksperter til til lederstillinger i større og mindre virksomheter. For å støtte oss i prossessene bruker vi anerkjente personprofilanalyser og evnetester og er sertifisert på OPQ32 profilverktøy og SHLs evnetester. Hos oss vil ditt rekrutteringsoppdrag være i trygge hender.

Spesialister med dybdekunskap

For å kunne gi deg en dypere fagkompetanse har vårt team dannet sin egen avdeling. Våre ansatte består av dedikerte fagpersoner med mange års erfaring innen regnskap, IT og forretningssystemer. Vi vil gjerne høre fra deg og bistå i prosessen med valg av leverandør.

Jeg vil vite mer om rekruttering for min bedrift!.