Regnskap

Våre spesialister innen HR og lønn er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler. Om vi tar oss av lønnskjøringen alene, eller som del av et større regnskapsoppdrag, er opp til deg. Vi har kompetanse på alle lønnsystemer.

Les mer
Outsourcing

Outsourcer du dette vil noen alltid ta ansvaret. Vi gir vi deg kompetent og konsistent levering av det som alle bedrifter må gjøre. Alltid oppdatert, fleksibelt og uavhengig av dine interne ressurser.

Les mer
Inkasso

I noen sammenhenger må man oppdra sine kunder til å betale i tide. Våre erfarne og dyktige saksbehandlere følger god inkassoskikk for at dine kunder skal betale sine utestående fordringer.

Les mer
Rådgivning

Bruk tallene riktig og bidra til bedre ledelse av selskapet! Vi har rådgiverne du trenger.

Les mer
HR

Våre HR-tjenester legger grunnlaget for et godt miljø med forutsigbarhet i interne prosesser om kontrakter, gode personvern og sikkerhet.

Les mer
Lønn

Vær trygg på at dine ansatte får rett lønn i tide med oss. Våre spesialister innen HR og lønn er alltid oppdatert på gjeldende lover og regler. 

Les mer
Selskapsetablering

Vi hjelper deg å starte aksjeselskap enkelt og trygt. I løpet av minutter kan stiftelsesdokumentene være klare.

Les mer
Rekruttering

Om de kommer til oss eller blir headhuntet. Om de ønsker seg nye utfordringer eller noe de allerede kan, vi ser hele mennesket.

Les mer