Historie

Historie

Vi har ambisiøse mål for fremtiden og skal være våre over 1200 kunders favoritt partner i deres digitale og mer og mer automatiserte hverdag. ES er en sentral enhet i Ecit Group`s strategi, og i den sammenheng er oppkjøpet av flere selskaper et viktig steg på veien videre. Ecit Services As har derimot ikke en lang historie å dele, vi bygger den!

Stiftelsesdato

Ecit Services etableres med et mål om å bygge det store nye serviceselskapet, og tilby tjenester i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island. Ecit vil raskt vokse til å bli en av de største aktørene innenfor leveranse av tjenester og produkter knyttet mot forretningsstøtte.

Ecit Services kjøper Merisma

Vi har ambisiøse mål for fremtiden og skal være våre kunders favorittpartner i deres digitale hverdag. ES er en sentral enhet i Ecit`s strategi, og i den sammenheng er oppkjøpet av Merisma AS et viktig steg på veien videre.

Merisma har levert regnskapstjenester i det Norske og Svenske markedet i mange år. Selskapet har ca 35 ansatte i Norge og Sverige, og her de siste årene hatt en god vekst. Merisma`s tekniske løsninger og innretning i forhold til bransjemessige utfordringer bidrar til å styrke ES fremover

Ecit Services kjøper Erøy Regnskap

Erøy Regnskap AS har levert regnskapstjenester sentralt på Østlandet siden 1989. Selskapet har ca 35 ansatte i Moss, Ski og Nesodden. Helt siden oppstarten har Erøy hatt sunn organisk vekst med bærekraftige resultater. De siste årene har selskapet tatt i bruk de mest fremtidsrettede tekniske løsningene som er tilgjengelig, og driftes i dag som et svert moderne selskap.

Ecit Services kjøper R&R Oslo

Vi har ambisiøse mål for fremtiden og skal være våre kunders favorittpartner i deres digitale hverdag. ES er en sentral enhet i Ecit`s strategi og etter oppkjøpet av Råd & Regnskap Oslo AS teller vi nå ca 80 ansatte fordelt på 5 lokasjoner sentralt på østlandet.

Ecit Services kjøper Bern Accounting

Bern Accounting AS har levert regnskap- og lønnstjenester i Drammens – regionen gjennom mange år. Selskapet har 9 ansatte lokalisert sentralt i Drammen. Helt siden oppstarten har Bern Accounting AS hatt sunn organisk vekst med bærekraftige resultater. De siste årene har selskapet tatt i bruk de mest fremtidsrettede tekniske løsningene som er tilgjengelig, og driftes i dag som et svært moderne selskap. ES er svært glad for å ha fått muligheten til å ta over Bern Accounting AS, noe som betyr en betydelig styrkelse av ES & Ecit`s kunde og kompetanseportefølje.

Ecit Services – tjenester knyttet mot forretningsstøtte.

Ecit leverer i dag tjenester som knyttes opp mot forretningsstøtte. Tjenester du trenger for å drive en god og sunn bedrift, lenge. Vi bistår våre kunder fra helt i oppstart og etablering, bemanning, utvikling, til rådgivning av økonomiske forhold og investeringer.

Se vårt tjenestespekter og hva vi kan hjelpe deg med.