Inkasso, arbeidskapital og likviditet

Finans

Inkasso, arbeidskapital og likviditet

Sørg for at virksomheten din er riktig finansiert i forhold til type industri og utvikling.

Inkassotjenester

God inkassoskikk er alltid en forutsetning for vår inkassooppfølging. Vi har erfarne og dyktige saksbehandlere som har fokus på å få din kunde til å betale dine utestående fordringer. I noen sammenhenger må man oppdra sine kunder til å betale i tide og da er det viktig med gode rutiner.

ES har effektive systemer for oppfølging av dine krav til rett tid og i henhold til gjeldende lover og regler.

Vi benytter et markedsledende inkassosystem med effektive elektroniske løsninger som gjør at vi kan levere gode resultater av vår innfordring. Vi benytter lovpålagte brev, SMS og telefon for å få til frivillig løsninger med skyldner. Om skyldner ikke er villig til å betale frivillig, iverksettes rettslig inkasso.

Der det er hensiktsmessig, vil vi sørge for at dine krav ikke blir foreldet og at kravene blir overvåket.

JEG VIL VITE MER, KONTAKT MEG OM FINANSLØSNINGER!

Arbeidskapital – eller likviditet, er viktig i alle virksomheter!

At virksomheten din er riktig finansiert i forhold til type industri og utvikling er viktig. Mange opplever i hverdagen anstrengt likviditet i perioder, og da er det viktig å benytte de rette instrumentene for å hele tiden holde kapitalen din i arbeid – uavhengig av om denne er låst opp i fordringer, ligger oppbundet i varelager eller er forskuddsbetalt ifbm varekjøp.

Vi hjelper mange av våre kunder med likviditetsstyring, og valg av finansielle instrumenter som er optimalisert for deres drift.
Dette er tjenester vi leverer i samarbeid med partnere.